Vabilo na umetnost AGRFT - odprt dostop

Spoštovani,

v tem času  smo se odločili, da vam ponudimo tisto, na kar smo najbolj ponosni – umetnost študentov Akademije za gledališče, radio, film in televizijo Univerze v Ljubljani.   

Zato smo za vas pripravili dostop do celotnih publikacij študentk in študentov, ki jih izdaja ali soizdaja UL AGRFT,  možnost ogleda kratkih igranih in dokumentarnih filmov, televizijskih dram in gledaliških produkcij študentov UL AGRFT, ki so nastale v zadnjem času. Skupaj več kot 60 naslovov!

Vabimo vas, da se nam pridružite na daljavo!

Tomaž Gubenšek, prof.

dekan UL AGRFT

 

  • Adept – Revija sodobnih gledaliških in filmskih ustvarjalcev

Povezava: https://www.academia.edu/42262555/ADEPT_letnik_6_st_1_2019_2020

  • Akademijski list študentov UL AGRFT

Povezava: https://www.academia.edu/42262611/AKADEMIJSKI_LIST_AGRFT

  • Kratki igrani in dokumentarni filmi ter televizijske drame študentov UL AGRFT

Povezava: https://vimeo.com/user508876

  • Videoposnetki predstav akademijskih produkcij študentk in študentov oddelkov GLR, DI in DSU iz zadnjih dveh študijskih let.

Povezava:  https://video.arnes.si/portal/channel.zul?id=5723

  • AKTV – Akademijska televizija

Povezava: http://www.aktv.si/video-arhiv/

Možnost ogleda televizijskih oddaj na spletni televiziji AKTV (Akademska televizija). AKTV je spletni televizijski medij, ki ga je ustanovila Akademija za gledališče, radio, film in televizijo Univerze v Ljubljani in v arhivu ponuja več kot 100 ur raznovrstnega programa, ki ga ustvarjajo študenti vseh študijskih programov in smeri na UL AGRFT. Program zajema tako televizijske prenose v živo kot samostojne televizijske oddaje različnih zvrsti.

AKTV je elektronski (spletni televizijski) medij, vpisan v razvid medijev pri Ministrstvu za kulturo Republike Slovenije. Odgovorni urednik: red. prof. Igor Šmid, izdajatelj: UL AGRFT.